Swinnen & Piedfort - Duo into rock

26 oktober 2018

Met zijn rockgroep The Scabs staat Guy Swinnen weer op de grote podia. Maar tegelijk blijft hij zich solo of in duo overgeven aan de intimiteit en gezelligheid van kleinere zalen. Voor het publiek, zijn publiek.

In GC Kadans speelt Guy samen met de sublieme Scabs-gitarist David Piedfort, met gitaar en mondharmonica als instrumenten. Als Duo into Rock brengen ze grote hits, vergeten pareltjes en welgekozen covers van bekende rockidolen.
David Piedfort is gitaarleraar in de academie van Wuustwezel en dus bij vele muziekliefhebbers gekend. Vorig jaar in september schitterende hij als gitarist tijdens het ‘magische’ optreden van Finches in GC Kadans. Dat was mede de stimulans voor dit duo-optreden'Swinnen & Piedfort'.

Tijdens deze intieme rock-setting ontdek je de ontroerende verhalen achter de liedjes en luister je naar leuke anekdotes. Swinnen & Piedfort zullen u vanaf de eerste noot weten te raken. Duo into Rock is een uniek optreden, speciaal voor Wuustwezel en omstreken, in GC Kadans. Grijp dus zeker deze kans.

OptredenZittend, vrije keuze

deuren19u30

optreden Swinnen & Piedfort20u15

ticketprijs€15.00*